Kurssit

Teemakurssit

Alkeiskurssi 20.8 alkaen kuusi kertaa pienessä neljän hengen ryhmässä täynnä. Jos kyselyitä tulee voidaan  järjestää myös toinen ryhmä. Pistä viestiä! 

Ensimmäinen tunti tutustutaan tallissa hevosten harjaukseen ja satuloimiseen. Harjoitellaan myös kentälle taluttamista sekä selkään nousua. Seuraavat viisi kertaa ratsastetaan kentällä 60 minuuttia per kerta.
Alkeiskurssin tavoite on tutustua hevoseen, oppia ratsastusradan teitä sekä päästä ratsastamaan kevyessä ravissa ja päästä harjoittelemaan ensimmäisiä laukka-askelia. Pienessä ryhmässä saat enemmän apuja ja pääset kehittymään sujuvasti kohti jatkoryhmää. Alkeiskurssin jälkeen on mahdollista jatkaa harjoittelua samalla tuntipaikalla kauden loppuun. Kurssin hinta on 180€.

Kurssille maksetaan 20€ varausmaksu, joka vähennetään loppu maksusta. Varausmaksua ei palauteta peruutus tilanteessa ilman lääkärin todistusta.

Lasten ponipäivät 2-4.8.2021 yksi paikka vapaana

Lasten päiväkurssilla on ratsastusta 1h/pv. Hevosten käsittelyä 1h/pv. 
Päivien ohjelma: 

9.00 saapuminen

9.30 ratsastus. Kaksi koulutuntia ja yksi puomitunti. 

11.00 välipala

11.30 maastakäsittely: poniagility, irtohypytys, ponien match show, teoria  hevosten hoidosta. 

13.00 päivä päättyy

Viimeisenä päivänä kello 11.30 pidetään lasten suunnittelema leirikisa

Koko kurssin hinta 165€. Sisältää kolme ratsastusta neljän hengen ryhmässä. kaksi maastatyöskentelytuntia, leirikisat sekä välipalat. 

Kursseille maksetaan 30€ varausmaksu, joka vähennetään loppu maksusta. Varausmaksua ei palauteta peruutus tilanteessa ilman lääkärin todistusta.

Syksyn 2021 kurssit elokuu-lokakuu


8.8. Täynnä 

1,5h kouluvalmennus 4 ratsukkoa. Aiheena on apujen käytön harjoittelu, mm. puolipidätteet! Hinta 43€/ratsukko. Opettajana Emma


21-22.8 Täynnä

Istuntakurssi liinassa

Kurssilla ensimmäisenä päivänä yksilöllinen noin 30 minuutin ratsastus liinassa juoksutuksessa. Harjoitellaan istuntaa ja mukautumista liikkeisiin. Toisena päivänä ratsastetaan 1,5h kolmen hengen ryhmissä ja tavoitteena on istunnan sekä apujen käytön parantaminen. Hinta 75 €. Opettajana Emma


18.-19.9 Kolme paikkaa vapaana

Kouluradan ratsastaminen. Oletko kiinnostunut kokeilemaan jonkun kouluohjelman suorittamista? Nyt siihen on oiva tilaisuus! Kurssi alkaa ekana päivänä 30 minuutin teoriaosuudella siitä, millä tavalla koulurata ratsastetaan, mitä asioita radan suorituksessa katsotaan ja mihin kohtiin kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota. Jokaiselle valitaan HeC-HeA ohjelma tason mukaan. Molempina päivinä ratsastetaan 1,5h. Tunneilla harjoitellaan radan tehtäviä. Toisena päivänä suoritetaan rata ja saat siitä suullisen palautteen lisäksi myös kirjallisen palautteen. Ryhmät ovat 4 hengen ryhmät. Hinta kurssille on 94€. Opettajana Emma


2.10-3.10 Yksi ryhmä täynnä! Toisessa kaksi paikkaa vapaana.


Kouluratsastuskurssi jossa harjoitellaan kouluratsastuksen liikkeitä mm. avotaivutuksia, sulkutaivutuksia sekä takaosakäännöksiä. Kurssi alkaa demoratsastuksella. Emma-ope esittelee demoratsastuksessa kouluratsastuksen tehtäviä tai miltein mitä vain haluat nähdä. Kurssilla on pienet kolmen hengen ryhmät ja kaksi 1,5h ratsastusta. Kurssin hinta on 105€. Pelkän teorian hinta on 10€. Opettajana Emma

Ilmoittaudu viestillä numeroon 0407358202!